Petitie

Deze Petitie is geen bezwaarschrift een bezwaarschrift voor de bouwvergunning moet worden gestuurd naar college van burgemeesters en schepenen.

Bezwaarschriften Milieu- en bouwvergunning EUROSTADION

 

 

Nog meer files op de Brusselse Noord Ring met het Eurostadion?
NEO project (shopping van 70.000 m², congres, 750 woningen) + Paleis 12 (concertzaal van 18.000 toeschouwers) + Expo (Batibouw, Autosalon, …) + National Stadion (60.000 toeschouwers & 80 evenementen per jaar) = permanente verkeersproblemen in en rond de Brusselse Noord Ring.

Indien u denkt dat de Parking C niet de beste locatie is voor een Nationaal Stadion, laat het weten via die petitie!

Naast de Elektronische Petitie hebben we ook een papieren petitie hier hebben we ondertussen  1202 handtekeningen

Petitie stadionparkingc.be

Nog meer files op de Brusselse Noord Ring met het Eurostadion?
NEO project (shopping van 70.000 m², congres, 750 woningen) + Paleis 12 (concertzaal van 18.000 toeschouwers) + Expo (Batibouw, Autosalon, …) + National Stadion (60.000 toeschouwers & 80 evenementen per jaar) = permanente verkeersproblemen in en rond de Brusselse Noord Ring.

Indien u denkt dat de Parking C niet de beste locatie is voor een Nationaal Stadion, laat het weten via die petitie!

Ik ben het niet eens met het stadion op parking C.

[signature]

2,614 signatures

Deel met uw vrienden:

   

53 gedachten over “Petitie

 1. Pailler

  Trop de trafic qui n’a rien a faire 2 Grimbergen sans parler des nuisances ecologiques ni des frais inherants aux infrastructures liees a la mobilite.
  Y. Pailler

  1. Wauters Gaston

   Franstaligen willen Brussel kost wat kost uitbreiden, wel via dit stadion is dat mogelijk.De Vlaamse politici hebben zich weerom laten doen.Money money money is een schoon liedje?Guy Van Hengel,Brussels regeringslid,is zeker niet tegen die uitbreiding .
   CD&V als meerderheid ook bedankt voor uw bijdrage.Wat is de compensatie voor het afstaan van Grimbergs grondgebied en de toename van fijn stof?Welke maatregelen gaat men nemen om Vlaamse gemeenten te beschermen van fijn stof en de kankers die er zogenaamd uit voortvloeien?
   ,Uplace mag er niet komen in Machelen om gezondheidsredenen. Waarom doet men geen metingen van fijn stof op de ring in Groot Bijgaarden tijdens de voetbalmatch Anderlecht-Brugge of tijdens een ander evenement op de Heyselvlakte.
   De site in Schaarbeek is een prachtig alternatief, waarom neemt men die niet? De NMBS zou er wel bij varen en misschien is dat een mogelijkheid om de torenhoge schulden stilaan af te bouwen.

   1. Wauters Gaston

    Van Hengel was altijd al tweegezicht. Iemand uitlachen achter zijn … in standaardmerk.
    Dat de gemeente Grimbergen zich zo laat doen in dit dossier begrijp ik helemaal niet.
    De parel van Brabant dat zichzelf omtovert tot Franstalige Brusselse gemeente.
    ja Marleen,Ik had anders verwacht.

 2. Steven De Prins

  Ik ben op zich niet tegen al deze zaken. Wel moet er goed gedacht worden hoe ze de problemen die dit teweeg gaat brengen gaan oplossen. Dan denk ik in de eerste plaats aan de veiligheid en uiteraard ook de mobiliteit. Verlengen van metro is dan een noodzaak. Ook het bij creëren van parkeerplaats als alle parkeerplaatsen van parking C weg zullen gaan is een must. En ja de ring moet ook dringend verbreed worden, Indien dit al zou gebeuren tussen E40 en E40 zal dit veel helpen.

  Het idee op zich is niet slecht, de uitwerking (enfin is er wel een uitwerking?) is barslecht!

  1. Hector van Oevelen

   Volledig akkoord met afwijzing van die parkeerplaats op Vlaams grondgebied met alle hinder en voortsluipende verfransing van dien, maar waarom moet ik als Vlaming in een city wonen?

    1. Backaert Michel

     Mag ik nog even verwijzen naar mijn www. bloggen.be/michel1937.
     Daar vindt u linkst boven de inhoud van het blog.
     Klik a.u.b. eens op “Waar ligt het probleem van België?”
     Laat a.u.b. Vlaanderen Vlaams blijven. Laat Broeksala (Brussel) ook Nederlandstalig blijven.
     Brussel betekent in het Nederlands moeras in het zand en kent geen betekenis in het Frans. Laten wij de geest van Willem de Zwijger 1815 volgen en de jaartallen 1830 en 1831 gewoon negeren.
     Weet dat de meeste inwoners van Etterbeek niet meer beseffen dat de vertaling van hun gemeente “Ruisseau de pus” is? Weet dat zij door hun “niet willen Nederlands leren” gewoon alles verfranst hebben. Laten wij vooral deze imperialistische mentaliteit niet steunen en behoedt u voor deze diefstal. Dank u.

 3. Jacques

  Aussi marre lors de quelconque evenement, impossible de circuler librement pendant plusieurs heures, sans oublier les voitures qui se garent n’importe ou, el la police qui laisse faire, nuisances sonores, aussi des supporters football qui vont jusqu’a pisser sur les maisons, jettent leurs crasses sur les rues et chaussees etc etc

 4. Luc Verliefden

  Afgezien van de mobiliteitsproblemen en de nadelige gevolgen voor het milieu is het noch aan de voetbalbond, noch aan de Brusselse regering om te bepalen wat de bestemming is va Vlaams grondgebied. Wettelijk gezien is het zelfs niet toegelaten dergelijk project op te starten gezien de aard en de oppervlakte.

 5. Raoul De Wolf

  1.Parking C is nu al te kleine bij grote evenementen zoals Auto- en Bouwsalon. Waar gaan die wagens parkeren in de toekomst?
  2. Zoveel belastingsgeld geld verspillen voor een éénmalige activiteit is gezien de huidige finantiële toestand van de overheden onverantwoord.
  3. Als de Voetbalbond zulk een stadion wenst te verwezenlijken dient dit te gebeuren met eigen middelen en via sponsors.

 6. Dirk Hiers

  De Brusselse potentaten moeten van Vlaams grondgebied wegblijven. Ze respecteren zelfs de tweetaligheid in Brussel niet, hoe zullen ze dan de eentaligheid van Vlaanderen respecteren (Grimbergen is én blijft Vlaams grondgebied!)?

  1. LAMBRECHTS ROGER

   Ik ben het volkomen met u eens dat dit de zoveelste truc is van franstalig Brussel om alzo een stukje van Vlaanderen af te pakken. In eerste instantie moeten de gemeentebesturen hierop een eenvormig standpunt innemen… maar ja, het geld geschuif zal alweer een grote rol spelen en de zogezegde vlamingen zullen weeral toegeven. Laat ons hopen dat ze nu eens tonen dat dat ze onze politieke keuze verdienen.

 7. jos arren

  crisis of geen crisis, Vlaanderen is en blijft alleen baas over zijn grondgebied, er zijn in Brussel meer dan genoeg lege spoorweggronden om meerdere stadions te bouwen

 8. Everaerts Piet

  Terre Flamande en l’argent des Flamands, hierover gaat “het” sinds lange tijd …
  en steeds maar opnieuw. Ook nu alweer. Al de rest is misprijzen en boerenbedrog ! ! !

 9. Hugo Van Hemelrijck

  Totaal onverantwoord om deze oppervlakte te misbruiken voor een stadion.
  Zou het niet veel beter zijn deze oppervlakte te vervijfvoudigen door ondergrondse parkings te bouwen. Vier of vijf verdiepingen boven elkaar over heel de oppervlakte van parking C . Mits een systeem van parkingabonnement in combinatie met dat van de metro zou de Ring èn het fileleed naar de binnenstad kunnen ontlast worden Die zouden dan best verbonden worden een metrolijn vanaf het Boudewijnstation naar deze “parkingtoren”. Bovenop, dwz op het niveau van de Romeinse steenweg, zou dan woon- en (kleinschalige) winkelruimte kunnen aangeboden worden.
  Waarom neemt de gemeente Grimbergen geen initiatief om via privé-samenwerking een constructieve oplossing op korte termijn te creëren, in de plaats van zich defensief op te stellen zonder een realistisch alternatief te presenteren. Op deze manier zouden ook alle mogelijke communautaire èn ecologische problemen voorkomen en vermeden worden.

  1. Gaston Wauters

   Uw voorstel is aanneembaar,alleen dat alles weer op die ring afgeschoven wordt.Die zit nu al alle dagen potdicht.
   Wat uw 2de verhaal over de initiatiefneming van de gemeente Grimbergen betreft,denk ik dat er zal moeten gewacht worden op een gemeentebestuur dat echt beslissingen voor de vlaamse rand kan nemen.

 10. Van Assche d;

  Alle middelen zijn goed om “ongemerkt” Brussel uit te breiden.
  Het is een nutteloos project dat geen enkele meerwaarde heeft voor Brussel.
  De vraag is of dit wel de bedoeling is en of het niet enkel om territoriumwinst gaat.

 11. Hendrik1730

  De voetbalbond gedraagt zich als een despoot/koloniaal in eigen land. Willen ze een nieuw voetbalstadion, dat ze er dan ZELF voor betalen en dat ze de bouwreglementering naleven zoals ELKE burger dat moet. Ze HEBBEN al een stadion in Brussel. IK heb ook een auto ( die ik ten andere zelf betaalde ) en indien ik een Rolls Royce extra will met chauffeur moet ik de rekening OOK niet naar mijn buurman sturen EN en passant zijn garage confisqueren.

 12. Pingback: In de brievenbus: Geen stadion op Parking C | Golfbrekers

 13. Rony Knop

  Kafka ! Een nieuw stadion bouwen op een afstand van nog geen 1000 meter van een gerenoveerd nationaal stadion die alle functionaliteiten heeft. Dat kan alleen maar in België ! Men spreekt hier vooral over de Gemeente Grimbergen. Eigenlijk zullen alle problemen vooral voor Strombeek-Bever zijn. Een deelgemeente van Grimbergen die al zeer veel heeft moeten slikken de laatste decennia. Elke werkdag, heel de dag door, staat het verkeer op de binnen- en buitenring nu al stil ! De rode draad in elk gelijkaardig verhaal is dat het Brussels gewest steeds zijn overlast wil afschuiven op een ander (Stadion, geluidsoverlast van vliegtuigen, enz). Laat Vlaanderen autonoom beslissen wat er in Vlaanderen mag en kan !

  1. marleen van den broeck

   wemmel niet vergeten + alle gemeenten langs de ring die als sluipweg dienen. Hiervoor worden de inwoners van desbetreffende gemeenten mede gestraft. Langzaam aan mag er alleen nog verkeer via de grote steenwegen om sluipverkeer te vermijden met als gevolg dat je dikwijls dubbel zoveel km moet afleggen dan vroeger binnendoor en sta je op die steenwegen ook nog eens stil tijdens het piekuur. Daarbuiten worden deze ook drukker buiten de piekuren en wordt het er ook nog onleefbaar. Elke gemeente sluit de straten af voor doorgaand verkeer of maakt er éénrichtingsverkeer van. Dat is nu al de realiteit voor Meise, Strombeek, Wemmel, enz. Vroeger was het verkeer gepreid, nu is het één knoop.
   Iedereen wil een auto, maar geen auto’s door de straat

 14. snetram

  Weer een verdoken uitbreiding van het Brussels Groot Stedelijk Gebied . Met alleen de bedoeling Vlaams grondgebied te verfransen en nadien te annexeren zoals het gebeurt met de randgemeenten met faciliteiten voor Franstaligen. De Brusselse burgemeester Vervoort zegt dat dit stadion tweetalig zal zijn om de Vlamingen te sussen, maar dit is Vlaams grondgebied zonder faciliteiten, dus moet, indien dit stadion er toch komt niettegenstaande alle tegenkantingen vanuit Vlaanderen, Vlaams blijven en eentalig Nederlands.

 15. Urbain

  Het is een regelrechte schande om in deze tijden van besparingen en van grote armoede bij de bevolking, waar onze koopkracht voortdurend achteruit gaat en waar onze spaarcenten NIETS meer opbrengen, de bouw van een voetbalstadion zelfs maar te overwegen!!
  Toch heb ik de grootste bewondering voor de slinkse manier van werken bij de initiatiefnemers: een stadion MET atletiekpiste is te duur, dus bouwen we er een ZONDER atletiekpiste. En dan komt het: de organisator van de enige grote atletiekmanifestatie in ons land komt dan verkondigen dat ze dan maar een afzonderlijk atletiekstadion zullen bouwen.!! Probeer de redenering eens te volgen: 1 stadion met piste is te duur dus bouwen we een (tweede) afzonderlijke piste!!

 16. Anne

  Heel mijn leven heb ik in Jette gewoond, aan de voet van de tentoonstellingslaan, die connectie had met de Romeinse steenweg.. op naar de Meli (vroeger jaren). Eerst hebben ze ons Brussels pretpark weg genomen, nu willen ze er een nieuw voetbalstation plaatsen…het Boudewijnstation is nog maar net vernieuwd. Dat heeft miljoenen gekost. De zitjes werden door een poetskantoor uit Ganshoren gepoetst (heb het nog zelf gedaan…) en nu dit. Dit is er over. Nog niet te spreken over het schamele gebrek van parking voor Kinepolis. De parking van Kinepolis staat vol als er een evenement is in één van de hallen. Ge kunt achter uw cinema fluiten…tof in Brussel wonen. Echt. Daarom is mijn familie verhuist. Hopelijk brengt dit iets op.

  1. admin Bericht auteur

   Inderdaad zeer jammer het gebrek aan visie en lange termijn visie. Het Boudewijnstadion zou niet helemaal “deftig” zijn vernieuwd maar eerder vlug vlug, des te erger eigelijk aangezien ook deze vlug vlug veel geld heeft gekost…

 17. Kris

  Voordat ze beginnen bouwen en ondernemen in waanzinnige projecten moeten ze eerst voor zorgen dat alle megafiles waar we dagelijks mee geconfronteerd worden weggewerkt en dan kunnen weer praten.

 18. Europese Neutrale Beweging

  Grootheid waanzin van dwazen spoken
  Werkelijk zot zijn en nog blijven loslopen
  Een mens met zoveel boeren verstand
  Weet nu al grote plan word afgebrand
  Politieker zijn naam hier wel geschreven
  Volgenden verkiezing zwaar is vernedert
  Geen stem kan die mensen nog geven
  Blijven Vlaanderen bestelen geld geven
  Het verkeer rond Brussel zal verslechten
  Duizenden mensen lucht zal verpesten
  Grote zuurstof gebrek in nu al veel bekend
  Geen plek op de wereld vergunning geven
  Chemische fosfaat is vandaag grote plaag
  Duizenden mensen aan kapot gaan vandaag
  Chemische fosfaat heeft wel kanker gezaaid
  Kanker gaan ze op deze plek krijgen is waar
  Stop deze dwazen daden voor het is te laat

 19. Stef B

  Procedures aanspannen bij het uitreiken van vergunningen om dit belachelijk megalomaan project te kelderen, desnoods voor minstens 10j uit te stellen. Bond moet dit samen met dat Brussels omkoopploegje maar zelf ophoesten op een andere plek. In tijden van talloze uitmelkerij en besparingen ten nadele van de burger moet er geen overheidsgeld misbruikt worden voor waanideeën en het eego van enkelen. Gelieve dan ook te procederen en standvastig te blijven, ook indien het moeilijk wordt, zie Loppem en Zedelgem. Eendracht maakt macht en staat hoger dan enkele politici en voetbalbonzen.

 20. Jos de kameleon

  Het stadion wordt gebouwd met privé-geld, dus wat zitten jullie hier te zagen over ‘de belastingbetaler moet weer dokken’. Het feit dat dit stadion een pak extra inkomsten genereerd voor de gemeente wordt snel vergeten. Komt ook nog dat er nu aanpassingen gebeuren aan de mobiliteitsinfrastructuur, wat tot een betere doorstroming leidt en wie weet minder files.

  Ik lees hier voor NIMBY-commentaren en jaloerse bruhhe-posts

  1. admin Bericht auteur

   bedankt voor uw reactie

   Ik verwijs u graag naar de mensen dicht bij de voetbalbond (Dhr Duchatelet, Dhr De Witte en de proleague ) die grote vragen hebben bij de rentabiliteit en de transparantie in dit dossier.
   die hebben blijkbaar hetzelfde kritische vermogen als wijzelf

 21. CREFFIER

  Inderdaad, een megalomaan project ten bate van een rijke Brusselse profclub Anderlecht en stad Brussel in samenwerking met de Paarse voetbalbond van Collin en Martens op een plaats waar het totaal niet thuishoort qua mobiliteit namelijk op een zwart verkeersknooppunt van de Brusselse ring. Daarbij ligt Parking C nog op Vlaams grondgebied in Grimbergen dus alle lusten, lees inkomsten, voor Anderlecht wat een volledige concurrentievervalsing is tegenover de andere profclubs in België en Stad Brussel profiteert dan maximaal van de verkoop van de site van het Koning Boudewijnstadion, Dus alle lasten voor Vlaanderen en de lusten voor stad Brussel, de KBVB en hoofdzakelijk Anderlecht die een onoverbrugbare voorsprong gaan nemen in België dankzij een stadion dat ze zelf niet financieren. Schandalig is het, hopelijk steekt Bart Verhaeghe samen met de andere profclubs en het buurtcomité hier een stok voor…

 22. Van Lier

  Het is een schande dat tijdens deze crisistijd een nieuw stadion te bouwen en dan buiten het Brussels Gewest. Dat ze het Koning Boudewijn stadion renoveren zo kan de “Van Damme” ook normaal doorgaan.
  Voor die 5 of 6 wedstrijden op 24 maanden (EK of WK) dat de Rode Duivels er zouden spelen vind ik dit een zeer overdreven uitgave. Dat geld kan beter besteed worden. En RSC Anderlecht voor 15 of 20 wedstrijden per seizoen (+ enkele Europese matchen voor zover dat ze gekwalificeerd zijn) is het ook niet nodig. Anderlecht heeft het Constant Vanden Stock stadion dat de club wenst te vergroten (voor zover dat het gemeentebestuur van Anderlecht geen stokje in de wielen steek)

 23. Teppe den Teppe

  De Ring zit bij het minste Heyzelevent nu al vol, dan spreek ik nog niet van een ongeval. Parking C is Vlaanderen en kan dus alleen Vlaanderen beslissen wat er op haar grondgebied kan/mag gebouwd worden. De lasten zijn voor Strombeek-Bever en de burgemeester van Grimbergen zou beter moeten weten. Maar ja, met Tjeven weet men nooit, of schuift er misschien een omslagje onder tafel door..? De verfransing van Vlaanderen zal via Grimbergen zo doorgaan tot de Ardennen, om nog maar niet van uitbreiding van andere ‘problemen’ te spreken. Misschien ook een moskee bijzetten nu men toch bezig is…

 24. HS

  Stel het u maar even voor!

  Een tijdspanne van twee tot drie uur om de afstand te overbruggen tussen
  Sterrebeek en Dilbeek.

  Dit wordt straks de realiteit, wanneer er meerdere belangrijke happenings zullen plaatsvinden in het nieuwe stadion op parking C.

  1. admin Bericht auteur

   Idd dat is ook onze vrees, de ring kan NEO,Uplace, een Salon, een optreden in Paleis 12 en een voetbal match niet aan en slikken

   mvg

   Philippe

 25. Jean Laplanche

  Bij elk evenement zal de politie van Grimbergen moeten optreden (toch geen Brusselse politie op Vlaams grondgebied !). En zal de burgemeester van Grimbergen verantwoordelijk zijn bij incidenten. Moest ik agent zijn in Grimbergen ik begon al uit te kijken naar een andere gemeente. En de kosten voor de bevolking ! Meer politie, meer opdrachten, vernielingen, overlast, en nog zo een rits gezondheidsproblemen en stress voor de omwonenden. Iedereen is tegen Uplace maar dit zou men laten gebeuren ! Omdat Uplace Vlaams is en een concurent voor 3 (drie) nieuwe shoppingcentra aan de rand van, maar in Brussel. Het af te breken Heyzelstadion gaat vervangen worden door een ….. shoppingmall ! En daarom is iedereen binnen Brussel tegen Uplace maar moet dringend het stadion er zijn ! En wij sukkelaars vab Grimbergen hebben een burgemeester die braafjes knikt. En een OVLD groep die pro is (om kwibus Van Hengelen te volgen en op aanstoken van Mister Michel). Nee, GEEN stadion ! Er is er een en die kan voor 1/3 van de prijs voor het nieuwe worden aangepast. Dus Courtois : gnagnagna, uw manieren zijn maar kakaka !

 26. van schel

  Onze Vlaamse ministers lopen met de broek op de schoenen als ze een beslissing moeten nemen die indruist tegen de wil van Brusselse (of Waalse) collega’s. Ze verdienen onze stem niet meer.
  Het gebruik van parking C = een misbruik van Vlaamse tolerantie.
  Sportief een miskleun omdat er geen atletiekpiste zou komen en we een stadium hebben dat, mits (eventueel) wat aanpassingen , voldoet. Moeten we- in een periode dat er zoveel noden zijn – ons belastinggeld steken in een project (stadium) voor ‘atleten’ die op een niet meer te aanvaarden manier worden vergoed? Als ‘sport en spel onze cultuur-barometer worden ,is de val van onze maatschappij , heel nabij ( zie val Romeinse Rijk – geschiedenis is een eeuwige herhaling waaruit men iets zou moeten leren, beste politiekers).
  Mobiliteitsproblemen op de Ring en de A12 worden onoplosbaar. Eén van de weinige parkings die kunnen dienen om het verkeer buiten de stad te houden dreigt onherroepelijk verloren te gaan. De gewone werkende mens zal veel, en dagelijks, fileleed moeten doorstaan voor gemiddeld 1 match per week.
  Politiek is dit een rechtstreekse aanval van Brussel op Vlaanderen. Mogen de Vlamingen zelf beslissen over hun eigen grondgebied ? Vlaanderen is niet verantwoordelijk voor het feit dat Brusselse politiekers -reeds jaren- de aanpak van hun mobiliteitsproblemen voor zich uit hebben geschoven. Niks doen is hun leuze. Dit project aanvaarden is openlijk toegeven dat politiek enkel draait om het ‘zitje’ en veel geld’ .
  Zeker de N-VA moet hier zwaar tegen reageren als ze geloofwaardig wil overkomen of er is haar een kort leven beschoren.
  Alles op een hoopje is dit één grote schande. Mensen gaan dit niet meer blijven aanvaarden, Misschien moet er een nieuwe CCC , RAF, …. of gelijkaardige beweging worden opgericht binnen België of .
  Europa?

 27. gert roelandt

  Ik ken de oplossing voor het Eurostadion. We bouwen het niet.

  En als we toch enkele wedstrijden van het EK in Brussel wensen te laten spelen, (alhoewel de grootste voorstander hiervan, de heer Platini, klaarblijkelijk van het toneel is verwenen?), dan kunnen we deze in het hypermoderne voetbalstadion “Brussel West” ofte de Ghelamco Area te Gent laten doorgaan.
  Dit stadion ligt namelijk 6km dichterbij het centrum van Brussel dan “Brussels South” (nabij Charleroi), die toch zo graag de tweede luchthaven van Brussel genoemd wil worden.
  Blijkbaar willen de brusselaars zelfs dat dit de eerste luchthaven van het land word, anders zouden ze zo geen absurde strenge geluidsnormen hanteren.

  Dan zal het toch ook geen probleem zijn om de voetbaltempel voor de rode duivels in Gent te plaatsen.
  Want dat die in Vlaanderen komt is blijkbaar toch geen probleem met de huidige selectie van Parking-C (Grimbergen).

  En ook voor Anderlecht is er geen problem, want zij hebben toch de toelating om hun stadion uit te breiden door nog een ring bij te plaatsen.

  Dus een win-win.

  Het enige probleem blijft natuurlijk wat te doen met de BCBG’s van Brussel, die dachten om gratis de wedstrijden van de Rode Duivels te kunnen zien in het Eurostadion. Tja.
  Ze kunnen het altijd eens aan Termont vragen natuurlijk.

 28. Van Assche Ludo

  Dag allemaal,
  Was erbij in Grimbergen.
  Is duidelijk dat de teerlingen geworpen zijn; ik ken ook voor 85% de redenen waarom de goegemeente dit project absoluut wil. Heeft helemaal niets te maken met reden…welk zinnig mens gaat nu zulk een fantastisch project daar plaatsen waar het absoluut NIET hoort ?
  Dus moet er geen tekeninske bij gemaakt worden zeker?…Brussel gaat nog ne keer de grote Jan uithangen met het geld van de Vlamingen…die toch steeds maar voortploegen…
  Wanneer gaan wij toch eens wakker worden ? Voor mij hoeft het niet meer ( 68 jaar)
  Welke partij steekt zijn nek uit ? Geen want …stemmekes ! Zelfs een man als Bart Laermans wordt er moedeloos van …arm Vlaanderen ; waar is de tijd dat we met 5 studenten!!! Leuven Vlaams maakten ?
  En die studenten…die …studeren nu….´mijn jobke daarna en de rest den boom in…´ Viva Donald ; ik verhuis.
  Ondertussen zal men dan op parking C graven en stoot men op lagen van meters …asbest ( heb er deze nog zien inkappen in mei-aug. 1959 met 26 ton dumpers..) en dan ? Komt ook nog wel in orde.

 29. Pingback: COMMUNIQUE DE PRESSE désaffectation sentier N°3 | Stadium Parking C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *