Anderlecht in het Eurostadion: handige recyclage of oneerlijk voordeel?

=> laat uw mening horen

 

Wij vinden de mening van onze lezers belangrijk. Daarom zullen we elke woensdag de kans geven aan onze fans en lezers om hun opinie te geven over een heikel punt uit de berichtgeving.

Vandaag krijgt u de kans om uw mening te geven. Wij stellen de vragen zoals het vragenuurtje in het Vlaams Parlement, u heeft het voor het zeggen. U bent de man/vrouw die zijn idee mag geven.

Morgen bundelen we de resultaten van het debat in een bericht, waarbij we de leukste en meest onderbouwde reacties bundelen. Hou het dus proper en constructief in de reacties.

Hoe denkt u erover?

In het kader van het EK 2020 zal er in Brussel op parking C een nieuw nationaal stadion gebouwd worden. Het zogeheten ‘Eurostadion’ zal worden ontwikkeld door de groep BAM/Ghelamco en moet plaats bieden aan 62.000 toeschouwers. Het Eurostadion zou ook de nieuwe thuishaven van Anderlecht worden.

De Stad Brussel en het Brussels Gewest gaan meebetalen voor toegangswegen, het park en voor een parking onder het stadion. Dat er overheidsgeld bij komt kijken is controversieel, omdat dit normaal niet gepland was. Er is nog niet bekend wat er met het Constant Vanden Stockstadion moet gebeuren.

Ook het feit dat bij de thuiswedstrijden van Anderlecht het stadion hoogstwaarschijnlijk nooit vol zal zitten wordt als een probleem gezien. Andere Belgische topclubs vrezen vooral dat Anderlecht door dit stadion een te grote voorsprong op de rest zal nemen.

Meer: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-04-29/anderlecht-in-het-eurostadion-handige-recyclage-of-oneerlijk-voordeel#ixzz3a0OueSYE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *